Zaterdag 21 juni: Open dag Bouwgroep Kopenhagen

Zaterdag 21 juni: Open dag Bouwgroep Kopenhagen

Op een unieke locatie in Europakwartier, Almere Poort, gaat Bouwgroep Kopenhagen 24 woningen realiseren. Gelegen aan de Denemarkenstraat op de zuidwest hoek van het woningenblok, heeft het gebouw een ideale zonligging. Zowel ten zuiden als ten westen van het gebouw is een archeologische vindplaats en zal daarom niet gebouwd worden. Dit geeft aan beide zijden vrij zicht.

In Almere Poort zijn tal van voorzieningen. Met strand, bos, parken en water in de directe omgeving zijn er volop recreatiemogelijkheden. Met de stedelijke opzet, dat Almere Poort karakteriseert, levert dit een unieke combinatie op. Met het NS station in de buurt, ben je in no-time in Amsterdam.

Open dag zaterdag 21 juni 2014

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Kom 21 juni tussen 11.00 en 13.00 uur naar de Open dag! Al je vragen over het project zullen dan beantwoord worden en we nemen je mee naar eerder gerealiseerde projecten, zodat je een goed beeld krijgt hoe het is om met maximale invloed je eigen woning te (laten) bouwen. Adres: Denemarkenstraat met herkenningspunt de rode bouwkeet van Noordersluis. Tot dan!

Meer informatie: www.bouwgroepkopenhagen.nl

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Comments are closed.