Nieuw CPO bouwproject: EcoBoomHof II

CPO is hot en Almere is weer een nieuw Collectief Particulier Opdrachtgeverschap rijker: EcoBoomHof II. Het bouwkavel voor dit CPO bouwproject bevindt zich aan de Kievietsweg, pal langs de Vogelweg, een verbindingsweg naar de A27 met decennia oude bomen. Belangstellenden kunnen zich inschrijven via info@ecoboomhof.nl.

CPO EcoBoomHof

Toekomstige bewoners van EcoBoomHof II zullen hier zelf energie neutrale woningen realiseren met mogelijkheden voor meer stroomopbrengst voor het gebruik van elektrisch vervoer. Daarnaast zal 50 procent van het (land)bouwkavel zijn bestemd voor stadslandbouw, met optimale zelfredzaamheid als drijfveer. Het basistype woning van dit project telt ongeveer 162 vierkante meter. Bewoners kunnen hun woningen zelf indelen.

CPO, meer weten?

Bij de bouw van deze woningen staat ecologisch verantwoord wonen voorop, naast betaalbaar wonen op maat. Samen zelf bouwen en ondernemen in een CPO geeft vrijheid. Om een eigen plan te realiseren, vrijheid om soms af te wijken van de vaststaande formules van grote instellingen. Samen ondernemen geeft ook kracht. Kracht om elkaar te inspireren en kracht om het plan levensvatbaar te maken. Als u besluit om zelf te bouwen, krijgt u te maken met allerlei zaken die nieuw voor u zijn. Bijna altijd is het daarom nodig om professionele expertise in te huren. U moet berekeningen en tekeningen (laten) maken en als CPO bouwgroep daadkrachtig gezamenlijke besluiten nemen. Het Plankostenfonds kan geld en kennis beschikbaar stellen aan particulieren die gezamenlijk een bouwproject willen starten. Het Plankostenfonds werkt samen met ervaren procesbegeleiders op het gebied van CPO. U kunt een gedegen advies verwachten. Meer weten? Neem contact met ons op.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Comments are closed.