Event: Samen Zelf Bouwen | 1 juli | Almere Poort

Samen Zelf Bouwen

Bent u geïnteresseerd in CPO en zelf bouwen? Het Plankostenfonds nodigt u van harte uit voor het Samen Zelf Bouwen Event op vrijdag 1 juli in Almere Poort.

Samen met de gemeente Almere, Rabobank Almere, een aantal zelfbouwgroepen en hun CPO-begeleiders laten wij zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van collectief zelf bouwen. Collectief zelf bouwen, zonder dat er een projectontwikkelaar aan te pas komt: het gebeurt steeds vaker en er is meer mogelijk dan u wellicht denkt! Naast inspiratie krijgt u tijdens de feestelijke meet & greet met ervaringsdeskundigen en professionals antwoord op al uw vragen.

Locatie Samen Zelf Bouwen Event is de Denemarkenstraat in het Europakwartier in Almere Poort in de nabijheid van diverse CPO-projecten.

Programma:

15:30: inloop met hapje en drankje

16:00: start programma met onder meer:

Tjeerd Herrema, wethouder gemeente Almere
Monique van de Wakker, directeur Rabobank Almere
Gabino Dorigo, Plankostenfonds

17:00: Borrel en meet & greet met ervaringsdeskundige en professionals.

Feest!

Het Samen Zelf Bouwen Event biedt toekomstige zelfbouwers en belangstellenden volop informatie en inspiratie. En daarnaast hebben wij heel wat te vieren!

Allereerst tekenen bouwgroep Hoek van Holland en bouwgroep EcoMeerHof voor hun renteloze lening van het Plankostenfonds. EcoMeerHof is het tweede duurzame CPO project in Almere Oosterwold: betaalbare vrijstaande woningen op bouwkavels met voldoende ruimte voor stadslandbouw. Bouwgroep Hoek van Holland heeft grond aangekocht voor het realiseren van 24 appartementen.

Vervolgens gaat de eerste paal van Bouwgroep Amsterdam de grond in. Een heuglijk feit voor de leden die hier zelf hun stadsappartementen realiseren. En als klap op de vuurpijl krijgen leden van Bouwgroep Kopenhagen de sleutels van hun opgeleverde woningen overhandigd. Een moment waar zij ongetwijfeld al sinds de start van het project halsreikend naar hebben uitgekeken!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Comments are closed.